Medikol

Afera skener: Tajna ručka na Šolti - Kako je Sanader propustio Alku

sanader
Foto: VL
1/10
Autor
Sonja Hoffman
07.04.2011.
u 07:45

Zbog druženja s prijateljima Sanader je tog 3. kolovoza 2008. propustio Sinjsku alku

Svečani ručak koji je u povodu otvaranja lukobrana na Šolti 3. kolovoza 2008. godine u Maslenici priredio Ivo Sanader i na kojem je bio, kako je i sam potvrdio, Ivan Rajković, direktor tvrtke Medikol, glavni je razlog što bivši premijer te godine nije bio na 293. sinjskoj alci.

A svi se pitali zašto nije došao
Podsjetimo, iako je po protokolu trebao uveličati Alku, Sanader se nije pojavio, a to je poslije izazvalo niz nagađanja o razlogu njegova nedolaska – od političkih do zdravstvenih. Neki od sudionika danas prepričavaju da se u šoltanskom dvorcu Marchi okupilo društvance od 50-ak uzvanika i "zanijelo" uživajući u delicijama, pa Ivo Sanader jednostavno nije stigao slijediti protokol.

Rajković, jedan od glavnih aktera u aferi Medikol, koji je na Šoltu doplovio svojom jahtom, tvrdi da se toga ljeta na objedu u dvorcu okupilo probrano društvo, a njega je pozvao ravnatelj splitske bolnice prof. Dujomir Marasović.

Rajković: Sanader i ja se nismo družili
– Sanadera poznajem kao pacijenta i nismo se družili. Na ručku s premijerom završio sam jer me pozvao moj prijatelj Duje – objasnio je Rajković. Među uzvanicima je, priča, bio i neurokirurg prof. dr. Josip Paladino te mnogi drugi uglednici.

Cijelu priču pročitajte u današnjem tiskanom izdanju Večernjeg lista

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Komentara 1

I4
IQ 40
18:44 07.04.2011.

Za Bozik Skener , za Uskrs - Mirogoj

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije