Odblokiran vrtić

Akcija čišćenja prilaza vrtiću i spajanja s gradskom prometnicom

vrtic
Foto: Frano Matić
1/4
08.02.2012.
u 12:50

Akciju su započeli sami djelatnici vrtića na čelu s ravnateljicom Ozrenkom Vegom a ubrzo su im se pridružili i djelatnici Općine Čapljina

Združenim snagama djelatnika čapljinskog Dječjeg vrtića i vrijednih djelatnika iz zgrade Općina Čapljina izvedena je akcija deblokade Dječjeg vrtića u Čapljini. Akciju su započeli sami djelatnici vrtića na čelu sa ravnateljicom Ozrenkom Vego a ubrzo su im se pridružili i djelatnici Općine Čapljina koji su lopatama i drugim alatom vrlo brzo očistili i uklonili snijeg ispred Dječjeg vrtića i tako ovu ustanovu spojili s gradskom prometnicom. Akcija je bila jako učinkovita pa su se stvorili uvjeti da Dječji vrtić Čapljina ponovno otvori svoja vrata.

"Evo tijekom dana ćemo odlučiti hoćemo li odmah sutra otvoriti vrtić za prijem djece.Mi bi voljeli da to bude što prije ali moramo još srediti neke stvari unutar vrtića gdje nam je snijeg oštetio krov a onda su stradale i neke od prostorija. Stanje se normaliziralo i evo vidite da je vrtić u cjelosti osposobljen za daljnji rad.Hvala svima koji su sudjelovali u ovoj akciji čišćenja a naravno veliko hvala djelatnicima vrtića te Općine Čapljina kao i čapljinskim vatrogascima i općinskom stožeru Civilne zaštite koji su nam također cijelo vrijeme pomagali."-istaknula je ravnateljica Dječjeg vrtića Čapljina Ozrenka Vego.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?