Akcija Offside

Akcija Offside: Nogometašima još mjesec dana istražnog zatvora

saka
Goran Stanzl/Pixsell
09.07.2010.
u 15:32

Sudionici afere Offside osumnjičeni da su protekle godine namjestili najmanje šest utakmica HNL-a te da su kladeći se na tako namještene rezultate zaradili najmanje 300.000 eura.

ZAGREB - Vinku Šaki, Dinu Laliču i Admiru Suljiću, glavnoosumnjičenim sudionicima afere Offside, sudac istrage zagrebačkoga Županijskog suda produžio je istražni zatvor za još dva mjeseca i to zbog opasnosti od bijega, mogućeg utjecaja na svjedoke te teških okolnosti počinjenja djela.

Istražni zatvor za mjesec dana zbog mogućeg utjecaja na svjedoke produžen je i 18 nogometaša, trenera i nogometnih djelatnika koji su osumnjičeni da su sudjelovali u namještanju utakmica Prve hrvatske nogometne lige.

Kao što smo već pisali, sudionici afere Offside osumnjičeni su da su protekle godine namjestili najmanje šest utakmica HNL-a te da su kladeći se na tako namještene rezultate zaradili najmanje 300.000 eura.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije