sjajan u Veszpremu

Alilović: S izbornikom nema problema, dolazim ako treba

mirko
Antonio Bronić/Pixsell
12.10.2011.
u 11:24

- Nisam bio ni blizu restoranu-baru u kojem je ubijen rumunjski igrač Marian Cosma i u kojem je naš Ivan Pešić uboden nožem, premda znam gdje je - kaže Alilović.

Mirko Alilović ponovo se vratio u vrhunsku formu u kakvoj je bio dok je branio u španjolskoj ligi. U prve dvije utakmice u Ligi prvaka za mađarski Veszprem imao je prosjek od dvadesetak obrana.

- Nije loše. Kako ne bih bio zadovoljan. U Veszpremu imam mir koji mi je bio potreban nakon prošle sezone koja mi je otišla u vjetar - istaknuo je Alilović.

Pobjeda u Kielceu još će se dugo prepričavati jer je Mirko obranio 21 udarac i potpuno je onemogućio poljske strijelce među kojima i našeg igrača Denisa Buntića.

- Dva boda iz Kielcea vrijede kao četiri. No, vidjet ćemo gdje nam je mjesto u skupini nakon subotnjeg gostovanja kod Atletica u Madridu - rekao je Mirko.

U Veszpremu je zasad sam.

- Supruga će mi s djetetom doći uskoro, kada potpuno uredim stan. Zasad su u Zagrebu i svake slobodne dane koristim da ih posjetim. Srećom, samo su tri sata vožnje od Veszprema do Zagreba - rekao je Alilović.

>> Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista <<

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije