POTRESNA PRIČA

Anamarija: Prava majka rekla mi je da nikada više ne dođem u tu kuću

djevojka
VL FOTO
18.06.2010.
u 09:42

Anamarija je svojoj pravoj majci otišla krišom, bez znanja usvojitelja, a nakon susreta danima je plakala

Anamariji Z., otkako je saznala da je usvojena, godinama je pokušavala naći svoju pravu majku. Zahvaljujući pomoći MUP-a RS-a, Anamarija je prije nekoliko godina majku pronašla, kazali su iz Udruženja roditelja “Nestala djeca”.

Otišla je krišom

Anamarijina usvojiteljica kaže da je Anamarija svojoj pravoj majci otišla krišom, da njeni usvojitelji nisu znali kamo ide i da je, tek kad se vratila, priznala gdje je bila. Njena usvojiteljica se ponudila da je odvezu autom ako želi opet vidjeti svoju pravu majku i da se može vratiti pravoj majci ako želi. - Anamarija je po povratku sa susreta s pravom majkom danima plakala, lupala glavom u zid... Tek kasnije mi je priznala da ju je jako povrijedilo što je njena prava majka rekla “i da više nikada nisi došla u ovu kuću“, kazala je Amamarijina usvojiteljica. Anamarija se od tada okrenula svojim usvojiteljima jer je shvatila da je jedino oni iskreno vole. Međutim, Anamarijina stara baka, koja ima 81 godinu, žali što nema kontakata sa svojom unukom i molila je nedavno da je Anamarija pronađe da se barem čuju preko telefona. Zbog toga sada treba pronaći Anamariju koja se zbog posla preselila u susjednu Hrvatsku. U Republici Srpskoj je do sada bio samo jedan slučaj traženja osobe kojim se bavilo Udruženje roditelja “Nestala djeca”.

Prijaviti nestanak

Udruženje je aktivnostima sada pokrilo područje cijele BiH pa sada roditelji mogu prijaviti nestanak svog djeteta iz bilo kojeg kraja u BiH. - Sada posjedujemo popis svih policijskih postaja u državi s brojevima njihovih dežurnih telefona, čime je omogućen izravan kontakt s mjesnim nadležnim policijskim postajama u slučajevima hitne potrebe, kazali su iz udruženja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?