Split

Ančić suznih očiju: Teško mi je, ali gotovo je

Mario Ančić
AFP
23.02.2011.
u 12:01

Počela je oproštajna press konferencija Marija Ančića od tenisa, tu su predsjednik HTS-a Radimir Čačić, predsjednik HOO-a Zlatko Mateša, Srđan Ivanišević i sva sila predstavnika medija.

Uz gromoglasni pljesak Mario Ančić započeo je konferenciju.

- Prije nego započnem želio bih napomenuti da je današnji dan važan i zbog toga što je 23. veljače 1950.godine osovan teniski klub Split. Sretan sam i ponosan što sam iz ovog kluba. Uvijek su me po svijetu pitali recept kako su iz Splita došla četiri top ten igrača - rekao je Mario te dodao:

- Povlačim se iz sporta kojeg neizmjerno volim, zadnje godine su bile teške, a ozljeda leđa je presudila. Moje tijelo više ne može pratiti ritam tenisa. Ovo je bila teška odluka, ali kada sam shvatio da ne mogu igrati tenis na najvišem nivou, onda sam odlučio da više nema smisla.

Mario se prisjetio svojih teniskih godina, podsjeća da je s Nadalom bio najmlađi član top ten igrača. A onda je sa suzama u očima rekao:
- Neka ovo ne bude tužan dan, odlazim uzdigute glave, kao čovjek koji se nikada nije predao. Ponosan sam na sve što sam napravio u tenisu. Moja obiitelj bila mi je velika podrška, neizmjerno sam im zahvalan.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije