Gosti festivala

Angelina Jolie i Brad Pitt stigli u Sarajevo

angelina jolie
pixsell
30.07.2011.
u 18:26

Angelini će večeras biti dodjeljena nagrada "Počasno srce Sarajeva" u Narodnom pozorištu

Angelina Jolie i Brad Pitt došli su danas u Sarajevo na zatvaranje "Sarajevo film festivala". Angelina će biti specijalna gošća svečane ceremonije zatvaranja festivala gdje će joj biti dodijeljena specijalna nagrada "Počasno srce Sarajeva" u Narodnom pozorištu, objavljeno je na službenoj stranici festivala. Na crevnom tepihu trebala bi se pojaviti oko 19.45 sati. Kako prenose bosanskohercegovački mediji poznati par je privatnim avionom sletio na aerodrom u Sarajevu oko 17.30 sati, a grad će napustiti već večeras.

Glumačkom i bračnom paru ovo nije prvi posjet Sarajevu, već su prošle godine dva puta posjetili ovaj grad. Glumica je inače režirala i film "U zemlji krvi i meda", ljubavne tematike koji je smješten u Bosnu i Hercegovinu u vrijeme rata. Priča je to o ljubavi između Srbina i Bošnjakinje, a u kina dolazi u prosincu.

 

Ključne riječi

Komentara 1

CI
cinbenik
10:40 31.07.2011.

Izgleda da podrzaju \"platformase\"pa su dosli u SA,a ne u stoni grad svih Hrvata ili u neko okolno selo Hrvatsko.I ovim je vidno da se EU,Incko i ostala svjetska politika opredijelila za platformase,a ne za napacene Hercegovacke krajeve,sto treba iznijeti na Hrvatskom \"saboru\".Ovako bi cinimi se trebao da izgleda ovaj clanak u ovi novinama,cudim se zasto nije da nije doslo do kakvih smjena ili..........................

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije