OTKRIVAMO

Angelina prije odlaska iz BiH posjetila i Vareš

angelina jolie
pixsell
24.08.2010.
u 07:45

Krajem jeseni Angelina Jolie planira ponovno doći u BiH da radi na novom filmu koji će biti ljubavne tematike

Boravak Angeline Jolie u BiH još uvijek je top-tema u medijima. Iz dana u dan otkrivaju se novi detalji o njezinu dosta tajnovitom boravku, a još više kretanju.

Pomoć izbjeglicama

No, kako doznajemo, slavna glumica je prije odlaska iz BiH posjetila Vareš. Kako smo doznali, bila je u pratnji članova UNHCR-a i svog osiguranja. Sastala se s nekolicinom osoba, no tko su joj bili domaćini i zbog čega Vareš, još uvijek se taji. Prema našim saznanjima, Vareš je jedno od mjesta u projektima pomoći koje Angelina želi realizirati u BiH. Upravo će danas rezidentni predstavnik UNHCR-a u BiH održati u Sarajevu konferenciju na kojoj će predstaviti njene nove projekte. Nakon kratkog posjeta Varešu, otišla je iz BiH. Pomoć izbjeglicama i projekti koji će potaknuti bolje obrazovanje djece prioritet su njenih aktivnosti u BiH. Ambasadorica dobre volje UN-a je još za nedavnog dolaska u BiH sa suprugom Bradom Pittom obećala pomoć. - BiH je prelijepa zemlja i ovdje sam stekla puno prijatelja, kazala je Jolie tijekom razgovora u Predsjedništvu BiH. - Angelina će krajem jeseni ponovno doći u BiH da radi na novom filmu, izjavio je Boris Buha, savjetnik Nebojše Radmanovića za ustavnopravna pitanja. Novi film bit će ljubavna priča o dvoje mladih koje je zadesio rat.

Ostavila pismo

- Nadam se da će uskoro biti poduzeti konkretni koraci koji će umnogome poboljšati živote raseljenih ljudi. Političke vođe su postigle kompromis da bi došli do ovog trenutka. Sada je potrebna brza akcija - rekla je A. Jolie koja je, kako Buha tvrdi, Nebojši Radmanoviću s kojim se nije uspjela sastati ostavila i pismo koje je on primio.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?