nakon poraza

Anto Đapić povlači se iz političkog života svoje stranke

anto đapić
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
12.12.2011.
u 15:36

Moji politički pogledi na budućnost Hrvatske kao i moj vrijednosni sustav i politički svjetonazor koji sam živio i izgrađivao kao dužnosnik HSP-a nisu naišli na potporu biračkog tijela, kaže Đapić.

Nakon katastrofalnog poraza pravaša na parlamentarnim izborima, za koji se najviše krivilo počasnog predsjednika HSP-a Antu Đapića, on se odlučio priopćenjem povući iz stranačkog političkog života svoje stranke.

“Politički razlozi su moj rezultat na izborima i preuzimam svoj dio odgovornosti. Osobni razlozi leže u činjenici da moji politički pogledi na budućnost Hrvatske kao i moj vrijednosni sustav i politički svjetonazor koji sam živio i izgrađivao kao dužnosnik HSP-a nisu naišli na potporu biračkog tijela. Kako ne želim mijenjati svoj svjetonazor, povlačim se kako ne bih ni na koji način smetao procesu konsolidacije i jačanja Stranke”, napisao je Đapić.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
23:23 12.12.2011.

Hvala Bogu. Krajnje vrijeme.

CL
cleuna
01:43 13.12.2011.

Ma sretno ti Đapiću,samo neznam što si čekao do sada? Istu sudbinu želim i tvome klonu Jurišiću.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?