otkad je imala 11

Argentinski 'Fritzl' silovao pokćerku. Rodila mu čak 10 djece!

'silovanje'
Arhiva VL
25.08.2013.
u 16:00

Seksualno iskorištavanje započelo je kada je danas 35-godišnja žena imala samo 11 godina. Prvo dijete rodila je s 14 godina

Jeziv slučaj višegodišnjeg seksualnog zlostavljanja ponovo je otkriven u Argentini. Ondje je u javnost izašla stravična sudbina nepismene žene (35) koju je očuh zlostavljao više od 20 godina.

Seksualno iskorištavanje započelo je kada je žena imala samo 11 godina. Žrtva je istražiteljima i sutkinji Rosi Falco prepričala kako ju je očuh odveo na planinu da mu pomogne na radovima u mlinu. Ondje ju je silovao. S 14 godina rodila mu je prvo dijete. Od ukupno desetero djece koje je rodila dvoje je umro, četvero je poslano na rad, a četvero je ostalo živjeti s njima. Djeca nisu upoznata s mračnim detaljima vlastita porijekla, a sva bi trebala biti podvrgnuta DNA testu kako bi se nedvojbeno dokazalo da im je djed ujedno i otac.

Šokantna je i činjenica da je ženina majka cijelo vrijeme znala za zločin. Iz straha je šutjela i djecu prijavljivala kao svoju. Srećom, djevojka je nedavno susjedu u selu Conchayoj priznala što joj se događa. On joj je savjetovao da sve prijavi policiji što je i učinila.

>>Monstrum Fritzl dobio dozvolu za izgradnju objekta Fritzl Towers

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?