ODLUKA VLADE

Arifović i Križan smjenjeni sa dužnosti u Poreznoj upravi

arifović
Zoran Grizelj
23.07.2010.
u 08:05

Do novih imenovanja na ove pozicije za vršitelja dužnosti direktorice Porezne uprave FBiH imenovana je Zinaida Elezović, a za zamjenika Filip Parlov

Midhat Arifović i Vinko Križan razriješeni su na sjednici federalne Vlade dužnosti direktora, odnosno zamjenika direktora Porezne uprave FBiH.

Do novih imenovanja na ove pozicije za vršitelja dužnosti direktorice Porezne uprave FBiH imenovana je Zinaida Elezović, a za zamjenika Filip Parlov. Vlada je pokrenula i proceduru izbora i imenovanja na nove pozicije. Bit će raspisan javni natječaj na kojem će se izabrati novi direktor. U povjerenstvo su imenovani Hajrudin Hadžimehanović, Elmir Jahić, Mira Bradara, Marinko Bošnjak i Edita Kalajdžić.

Jučer je i Enver Išerić razriješen dužnosti direktora Agencije za državnu službu FBiH, pa je Vlada FBiH privremeno na ovu poziciju imenovala Seada Maslu. Vlada je donijela i odluku o rasporedu dijela sredstava “Transfer nižim razinama vlasti” za ovu godinu Federalnom ministarstvu financija. Riječ je o iznosu od šest milijuna KM namijenjenih kao pomoć Bosansko-podrinjskoj od 2,5 milijuna, Posavskoj županiji 2 milijuna KM, Hercegbosanskoj županiji milijun, općini Drvar 300.000 KM i Bosanskom Grahovu i Glamoču po 100.000 KM.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?