priželjkuje pomirbu

Arnold Schwarzenegger želi natrag svoju suprugu

arnold schwarzenegger
reuters
11.05.2011.
u 09:38

Maria Shriver više nije pogla podnijeti zapostavljanje vlastitog supruga koji je više vremana posvećivao svom poslu i hobijima nego njoj i djeci.

Nakon što je vijest o razvodu Arnolda Schwarzeneggera i Marie Shriver koji su zajedno do 1977. dospjela u javnost  bivši guverner Kalifornije i nekadašnja filmska zvijezda zahvalio je svojim prijateljima i obitelji na podršci u teškim trenucima. Prijatelji para otkrili su medijima kako je između supružnika posljednjih godina došlo do zahlađenja jer je Arnie sve više vremena provodio na poslu ili s prijateljima, no nitko nije ni pomišljao da će doći do bračnog kraha.

Navodno je Maria Shriver već nekoliko puta pokušavala ostaviti supruga, no nikad za to nije skupila dovoljno hrabrosti  ili bi se na kraju predomislila. Suprugovo zapostavljanje obitelji ipak nije mogla  vječno ignorirati  pa se konačno odlučila za razvod.

Da bi izgladio odnose Schwarzenegger se potrudio biti dobar suprug posljednjih mjeseci, no to očito nije biolo dovoljno. Prijatelji glumca tvrde da će on učiniti sve kako bi svoju Mariju vratio natrag.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije