povratak u europu

Arnold Schwarzenegger želi postati predsjednik EU

\'Former California governor Arnold Schwarzenegger speaks at the 16th Annual Critics\' Choice Movie Awards in Hollywood, California January 14, 2011.   REUTERS/Mario Anzuoni (UNITED STATES - Tags: ENT
Reuters/Pixsell
20.04.2011.
u 08:16

- U sljedećih nekoliko godina, EU će tražiti mnogo uglednijeg predsjednika. Što kažete na osobu rođenu u Europi koja se vratila iz SAD-a? Mogao bi postati Washington ili Jefferson nove ujedinjene Europe, kazao je Tamminen

Donedavni guverner Kalifornije, 63-godišnji Arnold Schwarzenegger, danas se uglavnom bavi ekološkim i humanitarnim problemima sudjelujući u radu UN-a i još nekih organizacija.

Međutim, prema riječima šefa njegova ureda iz doba upravljanja Kalifornijom Terryja Tamminena, nekadašnja glumačka zvijezda mogla bi se vratiti u Europu, i to ni manje ni više nego na mjesto predsjednika EU, piše Newsweek.

- U sljedećih nekoliko godina, EU će tražiti mnogo uglednijeg predsjednika. Što kažete na osobu rođenu u Europi koja se vratila iz SAD-a? Mogao bi postati Washington ili Jefferson nove ujedinjene Europe, kazao je Tamminen.

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Komentara 1

KI
kitikat
11:51 20.04.2011.

\"Hasta la vista, baby\"

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije