gotov prelazak?

As.com: Modrić bi za nekoliko sati trebao potpisati za Real Madrid

modrić
As.com
13.08.2012.
u 11:35

Tottenham neće inkasirati 38 milijuna eura koliko je Daniel Levy tražio nedavno, već 32 milijuna eura, pišu španjolski mediji.

"Real i Tottenham su se dogovorili oko odštete za balkanskog genijalca. Tottenham neće inkasirati 38 milijuna eura koliko je Daniel Levy tražio nedavno, već 32 milijuna eura. Modrićev transfer u Real je neizbježan", stoji u tekstu na portalu As.com u kojem se tvrdi da će hrvatski veznjak prijeći u kraljevski klub za nekoliko sati.

Iako su ovakve informacije već nekoliko puta objavljene, u navedenom tekstu stoji kako se sapunica s Modrićevim transferom približila kraju.

AS još piše kako je trener Tottenhama Villas-Boas počeo pregovarati sa sunarodnjakom Moutinhom koji bi trebao zamijeniti Modrića. U slučaju da propadne taj prelazak portugalski stručnjak još bi volio dovesti Partizanova igrača Medu Kamaru ili M'Vilu koji je pak bliži Arsenalu.

Također, španjolski mediji pišu da je Tottenham pristao na PSG-ovih 45 milijuna eura za Modrića, no predsjednik Levy nije mogao nagovoriti hrvatskog veznjaka da potpiše za pariški klub.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije