Stigla izvidnica

Barcelona neće ni prespavati u Splitu! Utakmica pa odmah kući

'FC Barcelona\'s President Sandro Rosell during SuperCup of Spain Final match. August 21,2010. (Foto Ÿ nph/Acero) *** Local Caption *** Fotos sind ohne vorherigen schriftliche Zustimmung ausschliessli
'nph / Alterphotos'
21.06.2011.
u 08:02

U Split je stigao predstavnik kluba Sergi Vieta i obišao je poljudski travnjak i hotele za dnevni odmor prije susreta

Kao prethodnica najslavnijoj momčadi današnjice Barceloni u Split je stigao Sergi Vieta i obišao poljudski stadion, posjetio hotele koji ulaze u konkurenciju da u njima odsjedne momčad Josepa Guardiole.

Dakle, Vieta je u konkurenciju stavio hotele "Atrium" i "Lav Le Meridien", izmjerio je udaljenosti od stadiona i pregledao sve one detalje koje gledaju veliki klubovi uoči gostovanja. U idućih desetak dana Barcelona će odlučiti u kojem će hotelu odsjesti, a zanimljivo je da prema trenutačnom planu, koji je sklon promjenama, Barcelona ne namjerava spavati u Splitu, već će u "Atriumu" ili "Lavu" imati samo dnevni boravak.

Naime, posebnom linijom Barcelona će 23. srpnja stići u Split oko 11 sati, ručati, odmoriti se, i u 20.30 sati igrati s Hajdukom, da bi odmah nakon toga krenula u München gdje je dva dana kasnije čeka Audijev kup. Vieta je dobro promotrio travu Poljuda, obišao svlačionice i zadovoljan je onim što je vidio.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije