Hajduk

Bešiktaš za Vukušića nudi do 4 milijuna eura

'26.05.2011., Split - Okupljanje hrvatske nogometne reprezentacije u hotelu Le Meridien Lav. Ante Vukusic.  Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL'
'Ivo Cagalj/PIXSELL'
06.06.2011.
u 10:09

Subašić i Jurica Buljat blizu su odlaska u Tursku, a Tomasov u Izrael. Danas u 13 sati počinje prodaja ulaznica za Barcelonu

Na Poljudu se počelo kuhati oko transfera. Subašić i Jurica Buljat blizu su turskog Gencerbiligija, neki koraci su već odrađeni. Marin Tomasov mogao bi u Hapoel iz Tel Aviva, a Hajduk je odradio krug pregovora oko najskupljeg eksponata Ante Vukušića.

Za "sinjskog dijamanta" zapalili su se iz turskog Bešiktaša. Predstavnici jednog od najslavnijih turskih klubova bili su u Splitu, razgovarali s predsjednikom Hajduka Hrvojem Malešom. Ozbiljnost su pokazali već dolaskom u Split, a za dolazak Vukušića spremni su izdvojiti između 3,5 i 4 milijuna eura. No, Hajduk od prodaje Vukušića planira između šest i sedam milijuna eura, a taj iznos mogu platiti samo klubovi s Otoka.

S nestrpljenjem se čeka dolazak trenera Balakova, koji je klubu dao svoju listu pojačanja. Nešto od toga će se i realizirati.

Inače, Hajduk će danas predstaviti suradnju s trećeligašem Primorcem iz Stobreča, koji će postati njegova druga momčad. Kreće i prodaja ulaznica za Barcelonu – ako se ostvare najave, već prvog dana mogao bi "planuti" dobar dio ulaznica.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?