Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
49 32°C
  • daniele:

    Nitko ovakve izjave ne moze smatrati ozbiljnim sve dok svjesno izbjegava odgovor na pitanje kako to da se svim celnicima HZHB sudi u Hagu i da ce kako stvari stoje biti osudeni za zlocinacki poduhvat etnickog ciscenja i suradivanja s ... prikaži još! cetnicima. Svi mi vrlo dobro znamo sta je bilo i kako je bilo. HZHB nastala je samo s jednim ciljem. A to je zaokruzivanje jednog prostora i njegovog pripajanja Hrvatskoj. U tomu su vam stali na put Bosanci i to je jedini razlog zasto ih oni koji su sanjali ovaj san, mrze. Treba podsjetiti i na to da je HZHB pod pritiskom amerike ukinuta naredbom istog onoga koji je je i osnovao. Eto koliko je je ta HZHB bila dobra. Pokusaj ozivljavanja ove tvorevine je direktan poziv na rat. Toga su svi svjesni i zato je to nista drugo nego mission impossible jer ovdje nitko vise izuzev malog broja ljudi ne zeli probleme. A posto su oni u velikoj manjini za to se ne treba brinuti.

  • mouna:

    Park ne seri, ako si pravi hrvat a ne neki bošnjo iz posavine, onda dobro znaš da je tako moralobit, sad imamo cijelu matičnu hrvatsku, borimo se za dio bosne i hercegovine, posavljaci obnavljaju svoju posavinu, a imaju kuće u ... prikaži još! posavini, zagrebu, i po inozemstvu. A nije da ste se baš bunili na bežaniju. Izginuli bi sve, spašeni ste na vrijeme. Pogledaj žepče, 600 mladih života je izgubljeno, a sad reci kao da nisi mogao birat, mogao si ostat u posavini i poginut. Ne seri i budi sretan sad imaš i glavu i posavinu. Zemlja ti je ostala a kuće vam se obnavljaju. Bandić ulaže u vas, sad ste se sljubili i sa srbima i sa bošnjacima.

  • park:

    “Moje je osobno uvjerenje: da nije bilo Hrvatskoga vijeća obrane i Hrvatske zajednice Herceg Bosne, Hrvati s ovog područja doživjeli bi sudbinu Srebrenice ili bi završili kao Hrvati u Republici Srpskoj, odnosno Posavini”, istaknuo je Lučić. Zbog vas Hercegovaca mi ... prikaži još!i patimo kako u Bosni tako i u Posavini ! Mi Posavci smo prošli ko bosi po trnju baš zbog te vaše HB , nas ste prodali Srbima da nebi dirali Livno , Široki , Grude ...., nas Posavce i Hrvate širom Bosne ste gurnuli u rat sa muslimanima za radi dila sa četnicima i šurovanja sa Karadžićem . Vidi čuda sad nam opet poturate to smeće od tvorevine da bi vaše Hercegovačke guzice zasjele u fotelje , al neka uskoro su izbori i ovdje , a i u Hrvatskoj , POMEŠĆEMO vas stoko krupnog zuba !!