To nema niti Usain Bolt

Blanka Vlašić će u 2012. za 10 tisuća eura čarter-letom na mitinge

'Blanka Vlasic of Croatia competes during the Womens High Jump competition during the Samsung Diamond League meeting at Crystal Palace in London August 13, 2010. Vlasic won the compeition with a jump
'ADRIAN DENNIS'
27.09.2010.
u 10:56

Avion bi iznajmljivala za kraća putovanja do Rima, Bruxellesa, Pariza ili Montpelliera gdje živi Nikola Karabatić.

Obitelj Vlašić ozbiljno razmišlja o tome da iznajmi privatni avion za Blankina putovanja. Ako se to ostvari, Blanka bi bila jedina atletičarka koja bi imala svoj avionski prijevoz. Nema ga čak ni Usain Bolt.

– To je ideja koju razmatramo za olimpijsku 2012. godinu. Cijena jednog takvog leta bila bi između osam i deset tisuća eura, a Blanka bi imala puno više dana za odmor jer ne bi gubila tako puno vremena na presjedanja i čekanje letova – rekao je Joško Vlašić.

Tko bi godišnje platio takav luksuz?

– Našli bismo sponzora – istaknuo je Joško.

Naravno da Blanka ne bi iznajmila avion za duža putovanja, već za ona kraća poput Bruxellesa, Rima, Pariza, Berlina, Madrida.

– Za odredišta koja imaju izravnu liniju sa Splitom ne bismo koristili čarterski let, već samo za ona odredišta na koja nam je komplicirano doći – kaže Vlašić.

Blanka se trenutačno odmara od naporne sezone u Splitu. Nije otputovala u francuski grad Montpellier gdje danas njezin dečko Nikola Karabatić igra važnu rukometnu utakmicu Lige prvaka protiv njemačkog Hamburga. (dm)

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?