hanžek za pamćenje

Blanka: Zagreb zaslužuje zvijezdu poput Bolta!

'Jamaican Usain Bolt (L) celebrates with Croatian high jumper Blanka Vlasic after he winning the men\'s 100m event of the Paris IAAF Diamond League meeting on July 16, 2010 at the Stade de France in S
'BORIS HORVAT'
12.08.2011.
u 09:45

Poznajemo se, ali ne viđamo se izvan stadiona, tek si u prolazu čestitamo.

Blanka Vlašić i Usain Bolt u Zagrebu 13. rujna, na stadionu Mladosti. Kakav će to biti spektakl! Za pamćenje! Njih dvoje nastupali su zajedno puno puta, a vežu ih i uspjesi. Oboje su postali svjetski juniorski prvaci u Kingstonu, 2002. godine. Oboje su postali svjetski prvaci u Berlinu, 2009. godine. Bolt ima zlato, a Blanka srebro s Olimpijskih igara u Pekingu.

- Jako mi je drago zbog organizatora Hanžeka što dovode najveću zvijezdu svjetske atletike. S obzirom na dugogodišnju tradiciju i kvalitetu, taj miting to zaslužuje. A i samim Boltovim dolaskom porast će ugled mitinga, pa je to i odlična promocija Zagreba i Hrvatske općenito - rekla je Blanka saznavši da će u Zagrebu nastupiti zajedno s Boltom.

>>> Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od petka.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije