nije bio dobar

Bogataš maljem i sjekirom razbio BMW vrijedan 120.000 eura!

auto,bmw,razbijanje
YouTube Screenshot
17.09.2013.
u 16:46

Vlasnik je konstantno imao probleme s vibracijama, zveckanjem i udaranjem tijekom mijenjanja brzina. U više je navrata svog limenog ljubimca vozio na popravke, ali oni nisu uspjeli otkloniti probleme.

Tko bi rekao da skupocjeni BMW može izazvati toliku frustraciju kod vlasnika da bi ga on u navali bijesa odlučio potpuno ga uništiti?!

Upravo se to dogodilo Pourmohseniju Hadiju koji se s vozilom odlučio obračunati maljem i sjekirom. Nezadovoljni vlasnik se, piše Metro, zasitio problema koje je imao sa svojim BMW-om M6 pa je automobil nakon četiri godine vožnje odlučio razbiti u Frankfurtu, gdje se održavao tradicionalni Frankfurt Auto Show.

BMW kupljen 2008. godine razbio je uz pomoć prijatelja Thomasa Brunnera jer je, tvrdi, konstantno imao probleme s vibracijama, zveckanjem i udaranjem tijekom mijenjanja brzina. U više je navrata svog limenog ljubimca vozio na popravke, ali oni nisu uspjeli otkloniti probleme.

Razbijanje automobila privuklo je pažnju mnogobrojnih prolaznika, ali i policije koja se pojavila i napravila očevid.

- Pisao sam pismo BMW-u Italia i njihovom sjedištu u Minhenu, ali odgovora nije bilo. Ovo im je moj odgovor - povjerio je Hadi koji živi u Italiji njemačkom Bildu. Izgleda da je destruktivan akcija urodila plodom jer se nakon incidenta oglasio glasnogovornik BMW-a i obećao da će kompanija ispitati Hadijev slučaj.

>>Užasni ste u parkiranju? Pazite da ne završite na internetu

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?