Lako protiv Modriče

Borac visokom pobjedom pokazao da ne odustaje od borbe za prvaka

Borac
Dean Moconja
10.05.2010.
u 10:45

Stevanović, Kajkut, Jandrić i Petrović postigli su golove za banjalučku momčad pokazavši da još računaju na titulu

Nogometaši Borca su u 27. kolu bez većih problema pobijedili na svom terenu Modriču Maksimu i ostali u borbi za titulu prvaka u Premijer ligi BiH. Na drugoj strani novi trener gostujućeg tima Nikola Nikić je debitirao porazom.

Banjalučani su meč otvorili prilikama Ljubiše Vukelja i Perice Stančeskog, ali igrači domaćih nisu bili precizni, tako da nije bilo promjene rezultata u prvih pola sata.

Terensku premoć Borac je okrunio u 30. minuti. Vezni nogometaš Dušan Sakan je proigrao Miroslava Stevanović, dao mu odličnu loptu u prostor. Mladi igrač je pobjegao svom čuvaru Joloviću i pogodio desni kut vratara Tripića.

Do kraja prvog dijela domaći su još jednom zatresli mrežu nemoćnih gostiju. Milan Stupar je u šesnaestercu našao Sašu Kajkuta. Napadač Borca se oslobodio Nenada Kutlačića i bez problema poslao loptu za povećanje prednosti domaćeg tima.

Nastavak je ponovo donio napade Banjalučana koji su željeli zabilježiti što uvjerljiviju pobjedu protiv Uljara. U 47. minuti Stevanović je odlično prošao uposlio Jandrića koji je šutirao pored vratnice.

Kapetan domaćih se ipak uspio upisati u strijelce.

U 55. minuti odlična akcija Stančeskog i Stupara, bek Banjalučana je ubacio loptu u kazneni prostor gdje je na pravom mjestu bio Jandrić i postigao treći gol. Borac je mogao povećati prednost u 78. minuti.

Jandrić i Stevanović su odigrali dobru akciju uputili loptu ali je Bojić kasno krenuo i nije stigao. U finišu meča pričuvni igrač Aleksandar Petrović je sam prošao obranu Modriče i zatresao mrežu gostiju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije