Croatia Summit

Boris Tadić: Rukovanje s Thacijem je čin pristojnosti

tadić, thaci
Tomislav Krasnec/VLM
08.07.2012.
u 15:29

Naša muka oko Kosova limitirala je sudjelovanje na međunarodnim forumima - rekao je Tadić.

BEOGRAD - Boris Tadić je emisiji beogardske Prve telvizije izjavio kako rukovanje s Hashimom Thacijem u Dubrovniku nema nikakav povijesni značaj, "već je to bilo pristojno rukovanje sa predstavnicima Albanaca sa Kosova" , ali "taj trenutak ipak ima jednu simboličku dimenziju".

- Ne treba ga ni potcjenjivati, to nije akt jednog tako velikog dometa. Mnogo je važnije konačno dovršiti pregovore i pronaći rješenje za Kosovo. Ako netko misli kako ne trebamo sudjelovati tamo gdje se donose odluke, onda on ima problem s logikom. Naša muka oko Kosova limitirala je sudjelovanje na međunarodnim forumima - rekao je Tadić dodajući kako se ne bi bunio ni da je netko drugi iz oporbe sudjelovao na takvom forumu dok je on bio predsjednik.

- U Srbiji svi znaju da je Kosovo veliki problem i da se povećava dok se ne rješava. Još je Zoran Đinđić rekao kako taj problem mora biti napadnut odmah - pojasnio je Tadić.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije