ČEKA DRUGE PONUDE

Borussia i Real dogovorili transfer Lewandowskog, a on ga odbio!

Borussia, Real, Lewandowski (1)
Reuters/Pixsell
14.06.2013.
u 09:15

Poljski napadač želi još pričekati da vidi što bi mu ponudili Barcelona, United i Bayern

Transfer Roberta Lewandowskog mogao bi postati ljetna trakavica. Njegova Borussija i Real navodno su dogovorili sve detalje posla te cijenu od 30 milijuna eura, no onda je pojlski napadač odlučio odbiti transfer te pričekati službene ponude još tri kluba koja ga žele - Barcelone, Bayerna i Manchester Uniteda.

Borussia mu je pak poručila da ga neće pustiti ni u Bayern ni u United tako da bi se stvari mogle zakomplicirati. Barcelona je opcija jer je spremna za dobru ponudu te joj hitno treba zamjena za Davida Villu koji je na izlaznim vratima kluba.

A u Borussiji su se počeli polako inatiti pa je izvršni direktor kluba Aki Watzke preko njemačkih medija poručio Lewandowskom kako razumije njegovu želju za odlaskom, no kako od njega očekuje da do kraja odradi svoj ugovor, a to je ljeto 2014. godine kada će biti slobodan igrač.

Inače, Lewandowski u Dortmundu zarađuje \'skromnih\' dva milijuna eura godišnje, a svi zainteresirani klubovi dali bi mu barem duplo bolji ugovor.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije