HEROJ CESTE

Bosanac u Italiji spriječio veliku nesreću i spasio djevojčicu!

bosanac,kamion,italija
Nadzorne kamere/Corriere della sera
03.09.2013.
u 17:45

Ne znam tko je on. Bio je visok i mršav. Prema natpisima na kamionu shvatio sam da je iz Bosne i Hercegovine. Želio bih ga upoznati, stisnuti mu ruku i zagrliti ga, kaže otac spašene osmogodišnjakinje

Tko zna bi li danas Abdelhamid Haddach i njegova kći Jihan bili živi da im u trenutku najveće nesreće nije u pomoć priskočio vozač kamiona iz Bosne i Hercegovine. Tog nepoznatog muškarca mediji su prozvali herojem nakon što je ustanovljeno da je izveo nevjerojatan podvig u prometnoj nesreći na autocesti u Italiji, piše Corriere della sera.

Naime, Haddach se s osmogodišnjom kćerkom vozio autocestom kada je udario u drugi automobil. Silovit udarac odbacio ga je prema ogradi. Kamion koji je vozio prema njima naglo je zakočio i prepriječio put ostalim vozilima čime je spriječio veću tragediju. Vozač je potom izašao i pomogao ocu koji je spašavao djevojčicu. Njeno je srce tada prestalo kucati, no intervencijom hitne pomoći Jihan je oživjela te potom prebačena u bolnicu gdje se još uvijek bori za život.

Otac vjeruje da će se kćer izvući, ali rado bi upoznao muškarca koji mu je pružio pomoć u najtežim trenutcima.

- Ne znam tko je on. Bio je visok i mršav. Prema natpisima na kamionu shvatio sam da je iz Bosne i Hercegovine. Želio bih ga upoznati, stisnuti mu ruku i zagrliti ga - kazao je Haddach o \'\'vitezu ceste\'\' koji je nestao s mjesta događa prije negoli mu je itko uspio zahvaliti za ono što je učinio.

>>Snimka postala hit: Policajac riskirao život da spasi dječaka!

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?