evakuirali zgradu

Bosanac uhićen u SAD-u jer je lagao da nosi bombu u zrakoplov

zrakoplov
DPA/PIXSELL
02.10.2013.
u 16:28

Željko Čaušević (39) zadržan je u pritvoru u srijedu rano ujutro jer je prethodne večeri osiguranju tijekom pregledavanja prtljage skenerom kazao da u jednoj od torbi nosi bombu.

Državljanin Bosne i Hercegovine uhićen je u zračnoj luci u američkom gradu Jacksonvilleu jer je pripadnicima osiguranja lagao da u ruksaku nosi bombu.

Željko Čaušević (39) zadržan je u pritvoru u srijedu rano ujutro jer je, javlja AP, prethodne večeri tijekom pregledavanja prtljage skenerom kazao da u jednoj od torbi nosi bombu. Osoblje je tada detaljno pretražilo njegove stvari i u njima našlo mikročip te daljinski upravljač koji je Željko nazvao ''detonatorom''.

Zbog njegove lažne prijave zračna luka je pet sati bila zatvorena, letovi odgođeni ili preusmjereni, a putnici udaljeni iz zgrade.

Čaušević bi se na sudu trebao pojaviti danas u 13 sati po lokalnom vremenu. Očekuje se da će protiv njega biti podnesena optužnica za lažnu prijavu bombe.

>>Bosanac u Italiji spriječio veliku nesreću i spasio djevojčicu!

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije