Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
38 34°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • garavi:

    Onaj ko je ispravan ne treba se bojati nikakvih revizija. Ne treba štititi one koji su platili doktore da im daju postotak više.

  • cinbenik:

    Pitam se dali je u braniteljskim udrugama i nas general Zivko Budimir ili su ga HDZe udruge izkljucile zbog odmazde.Smijesno je da braniteljske udruge brane samo stavove HDZea i reaguju samo na njihov mig.Tako se zloupotrebljavaju udruge u pokusaju zastite ... prikaži još! HDZe proizvodnje branitelja,a mislim i da mnogi prestavnici udruga nisu tu po zaslugama nego po HDZe instalaciji.Smijesne su cifre ucesnika rata pa skoro razlika 50%mada i u ostali 50% ima raznih branitelja.Sve je to kopirano iz HR,gdje je HDZe proizveo 300 000 nebranitelja u branitelje, pa sam siguran da ni HDZe BiH nije nista bolje postupao.Kud Ivo tud i mi,ZNA SE,IDEMO DALJE u PETOJ.........Nista se nece rijesiti dok medjunarodna zajednica i tu ne napravi reda,a na cast pravih i istinski branitelja,a na stetu laznih.

  • park:

    Kolko vidim na ovim spiskovima je puno više Bošnjaka lažnjaka , i ja kao Bošnjak potpuno podržavam da se ova lopovija ne samo izvede iz prava , nego potjera u zatvor i naravno da vrate posljedni fening .... Hrvati vi ... prikaži još!i ste na redu izjasnite se , izbor je jednostavan : zlo ili boljitak ?