ekscentrični bogataš

Brazilski 'grof' pokapa Bentley: Vozit ću ga i u zagrobnom životu!

grof scarpa
YouTube Screenshot screenshot
20.09.2013.
u 19:26

Gledao sam jedan dokumentarac i vidio da su uz egipatske faraone pokapali vrijednosti da im posluže na 'onoj strani', pojasnio je Grof Scarpa

Svaka zemlja ima svog ekscentričnog bogataša, a Brazil se može pohvaliti Chiquinhom Scarpom od milja nazvanim Grof. Taj je 62-godišnjak posljednjih dana zaintrigirao svjetsku javnost neobičnim činom. Grof Scarpa je, piše Daily Mail, u dvorištu svoje palače u bogataškom dijelu Sao Paula počeo kopati grob kako bi na onaj svijet ''otpravio'' svog limenog ljubimca - skupocjeni Bentley Flying Spur vrijedan oko 2 milijuna i 290 tisuća kuna!

Što ga je natjeralo, ili bolje rečeno inspiriralo na taj čin, otrkio je jednoj brazilskoj televiziji.

- Gledao sam jedan dokumentarac i vidio da su uz egipatske faraone pokapali vrijednosti da im posluže na 'onoj strani' - pojasnio je Grof Scarpa koji, unatoč kritikama javnosti, ne planira ostaviti svoje bogatstvo siromašnim sugrađanima.

Neobični ''plemić'' imetak je naslijedio od oca te ga dodatno povećao rudarskim i pivskim biznisom. Ženio se dvaput. Prva žena mu je umrla, a od druge se razveo. Djece nema, samo kakadua Filomenu Leopoldinu Sofiu koju od milja naziva svojom kćeri. Tvrdi da je smrti utekao dva puta nakon što je 2009. nakon operacije želuca završio u komi. Dobio je i posljednju pomast, ali još je među živima.

>>Bogataš maljem i sjekirom razbio BMW vrijedan 120.000 eura!

 

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?