Uhićena dvojica

Britanski lovci presreli pakistanski putnički avion i prizemljili ga

avion
Reuters
24.05.2013.
u 16:14

Nakon što je u srijedu odrubljena glava britanskom vojniku usred Londona, Britanija je podigla razinu sigurnosti na najviši nivo

Britanski lovci presreli su ovog petka putnički avion iz Pakistana koji je trebao sletjeti u Manchester te ga preusmjerili na aerodrom Stansted u blizini Londona, prenosi Reuters. Uhićena su dvojica muškaraca zbog sumnje u ugrožavanje zrakoplova.

Nakon što je u srijedu na londonskim ulicama odrubljena glava britanskom vojniku, u Britaniji je podignut stupanj sigurnosni na najviši nivo, no prema prvim izvješćima, čini se kako ovaj avion nije bio meta terorističkog napada.

Pakistanski avion, koji je poletio iz Lahorea sa 297 putnika, zadržan je u izoliranom dijelu aerodroma, izvjestio je glasnogovornik.

Policija je izvjestila kako se na letu dogodio incident i da je istraga u tijeku, ali nije još poznato o kakvom je incidentu riječ.

 

>>Otkriven identitet ubijenog vojnika u Londonu

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije