JAMAJČANIN NA SAVI

Brkljačić: Iduće godine opet nam dolazi Usain Bolt

ivana brkljačić
Igor Kralj/PIXSELL
04.09.2013.
u 09:54

- Obožavam Zagreb, ljude, hranu. Obožavam i vaše cure, vikat ću im uzmite me, uzmite me – rekao je pobjednik na 100 m Rodgers

Kao i svake godine, ozračje na Hanžekovićevu memorijalu bilo je sjajno. Gledalište je bilo ispunjeno do kraja, na tribinama i stojećim mjestima bilo je oko 8000 navijača. A iduće godine u Zagrebu bi opet mogla zavladati Boltomanija.

– Istina, ozbiljno razmišljamo da iduće sezone dovedemo Usaina Bolta. Već smo počeli pregovore sa sponzorima, moramo ga dogovoriti što prije, tada su nam šanse da dođe velike – rekla je direktorica mitinga Ivana Brkljačić.

Najbolji i s virozom

Pobjednik memorijalne utrke Boris Hanžeković, Amerikanac David Oliver je rekao:

- Konačno sam i ja osvojio utrku nakon toliko godina dolaženja u Zagreb. Lijepo je držati ovaj memorijalni pehar. Pobjeda mi puno znači jer sam je izborio bolestan, uz virozu. Vraćam se u Zagreb iduće godine, ovaj miting odmah na početku sezone upišem u svoj kalendar - rekao je Oliver, svjetski prvak iz Moskve.

Amerikanac Mike Rodgers slavio je na utrci 100 metara pobijedivši favorita utrke, sunarodnjaka Justina Gatlina.

- Justin se se ne ljuti što sam ga pobijedio, mi smo kao braća. Obožavam miting, grad Zagreb, ljude, hranu, vratit ću se sigurno i iduće godine. Obožavam i vaše cure, vikat ću im večeras uzmi me, uzmi me – rekao je veseli Rodgers.

A Gatlin je dodao:

- Odlična utrka, unatoč trećem mjestu nisam nezadovoljan. Jako sam umoran, kraj je sezone, rezultat 10.01 nije loš. Vraćam se u Zagreb i sljedeće sezone, sigurno.

Kao Dijamantna liga

- Niti jedan miting ovog ranga nema ovako dobru atmosferu. Ma, ovaj miting je po kvaliteti i organizaciji odmah iza mitinga Dijamantne lige – zaključio je bivši trener Sandre Brkljačić Ivan Ivančić.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?