KOŠARKA

Brotnju potrebna pobjeda veća od 16 poena, Zrinjski sve bolji

koš
youtube.com
14.03.2011.
u 10:45

- Cijela sezona svela se na posljednjih 40 minuta koje ćemo odigrati protiv izravnog konkurenta , kazao je trener Brotnja Josip Dugandžić.

Košarkaši Zrinjskog kako liga odmiče, igraju sve bolje. Mostarci su slavili i na gostovanju kod Kaknja. Momčad Borisa Džidića nadigrala je domaćina 74:72 i tako ostala u igri za prolaz u drugi krug. Mostarci u posljednjem kolu ugošćuju Vardu, a živo će pratiti što će se događati u Čapljini. Naime, Čapljinci koji imaju pobjedu više od Zrinjskog, imaju međusobno lošiji koš omjer i u slučaju pobjede Zrinjskog nad Vardom, Čapljina ukoliko želi sačuvati prednost nad Mostarcima, moraju u svojoj dvorani pobijediti vodeću Bosnu. Bit će teško igračima Hrvoja Vlašića, pa je stoga u posljednjem kolu očekivati nekoliko vrlo zanimljivih i jako važnih utakmica. U oproštajnom nastupu pred odlazak u redove hrvatskog drugoligaša iz Križevaca, Ivan Opačak postigao je 27 koševa u pobjedi Čelika nad Brotnjom. Tko će ostati u ligi, odlučivat će se u Čitluku gdje će se Brotnjo u izravnom okršaju boriti protiv Kaknja. Kakanjci imaju visokih 16 koševa prednosti (89:73) iz njihovog prvog susreta. U Brotnju su svjesni kako je prednost Kaknja velika, ali vjeruju da mogu nadoknaditi minus.

- Cijela sezona svela se na posljednjih 40 minuta koje ćemo odigrati protiv izravnog konkurenta. Sve ostaje na nama. Bit će teško, no, dobro ćemo se pripremiti i maksimalno motivirati, kako bi smo se spasili od ispadanja, kazao je trener Brotnja Josip Dugandžić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije