POPIS

Bunoza: Nikada nikakav novac nisam tražio, niti sam ga dobio

vlada
Tomislav Milićević
02.10.2010.
u 14:11

Zlatan Bunoza je naglasio kako želi da osobe koje su sve ovo smislile budu pronađene i da odgovaraju

Dokumenti o navodnim isplatama potpore razvojačenim osobama težeg materijalnog stanja i osobama s potrebama stambenog zbrinjavanja s područja općine Ljubuški koji posljednjih dana kruže ovom općinom, šokirali su osobe čija se imena nalaze na njima. Jedna od osoba koja je od bivšeg ministra branitelja Zdravka Bešlića, navodno, dobila novac 2006. godine je i Zlatan Bunoza iz Donjih Radišića, koji tvrdi da se radi o lažima kojima je nanesena velika šteta njegovoj obitelji.

Šokirali smo se

“Šokirali smo se kad smo vidjeli taj popis. Najprije smo mislili da je možda netko na moje ime uzeo novac iz ministarstva ili da postoji neka druga osoba istoga imena. Međutim, samo sam ja Zlatan Bunoza u Donjim Radišićima”, priča nam Bunoza. Ističe kako je pomoć, odnosno razrješenje situacije odlučio odmah potražiti u Ministarstvu branitelja ZHŽ-a, međutim, ministar Mladen Begić mu je rekao da takvog dokumenta u ministarstvu nema. Nakon toga Bunoza je, kako kaže, otišao u županijsko Ministarstvo financija kako bi dobio potvrdu da mu novac nije uplaćen. “Razgovarali smo s ministrom Radoslavom Luburićem koji nam je također rekao da ne možemo dobiti potvrdu da nismo dobili novac, jer originalan dokument ne postoji ni u jednom od ministarstava, tako da nam nemaju na osnovi čega izdati potvrdu da nismo dobili ta sredstva”, kazao je Bunoza.

Dijelili se popisi

Ističe kako mu nije jasno tko ga je mogao staviti na takav popis i zbog čega te da je njemu i njegovoj obitelji na ovaj način nanesena ogromna šteta. “Ne živimo od politike niti se bavimo politikom, živimo isključivo od svoga rada. Zbog toga bih željela da se što prije pronađu krivci za ovo djelo, što smo i prijavili policiji, te da odgovaraju za ovo što su napravili”, kazao je Bunoza. Dodaje kako su prilikom podnošenja kaznene prijave u policiji sreli još neke osobe čija se imena nalaze na popisu, koji su također iznenađeni ovim postupkom. Bunoza ističe kako nikada nije ni tražio, niti je dobio bilo kakvu pomoć. “Žao mi je što se ta politika lomi preko nas koji nemamo nikakve veze s tim. Nanesena nam je nenormalna bol”, naglasio je Bunoza.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?