POJAČANJE

Bušić: Idem u stranku Ruže Tomašić jer rade za Hrvatsku

'PREDSTAVLJANJE KNJIGE JULIENNE EDEN BUSIC TVOJA KRV I MOJA U KOSACI U MOSTARU.... zvonko busic...SNIMIO S. LASIC'
'STOLE LASIC'
19.10.2010.
u 09:00

Ruža Tomašić nudila je Bušiću mjesto potpredsjednika stranke, no on ju je odbio jer se prvo želi dokazati na izborima

HSP dr. Ante Starčević u subotu će na Saboru stranke u Slavonskom Brodu predstaviti novog člana – Zvonka Bušića. Otkako se vratio u Hrvatsku u srpnju 2008. godine, Bušića, hrvatskog emigranta koji je u zatvoru u SAD-u bio 32 godine zbog otmice američkog zrakoplova i smrti policajca, vrbovali su mnogi, no on se odlučio za stranku Ruše Tomašić.

– Oni rade za Hrvatsku. A to je i moj cilj, pripomoći da se u Hrvatskoj formira politički faktor oko ljudi koji su čisti, nekorumpirani, nepotrošeni i koji državu mogu izvući iz blata – kaže Bušić. Na svoju "stranu" pokušali su ga privući i haespeovci, a razgovarao je i s Andrijom Hebrangom u vrijeme predsjedničkih izbora. No nije ga, kaže, zvao u HDZ, u koji ne bi niti ušao jer sa strankom koja je, kako kaže, otišla tako daleko od same sebe i nema što tražiti. Ruža Tomašić, predsjednica HSP dr. Ante Starčević, otkrila je da je Bušiću nudila mjesto potpredsjednika stranke, što je on odbio jer se želi dokazati na izborima. Pa će biti nositelj na listi IX. izborne jedinice.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?