Čudo

Čak 16 dana preživjela u jami: Jela je kukuruz, a pila kišnicu

Barroso
Foto: Reuters
1/2
20.09.2013.
u 17:02

Dok je u agoniji čekala više od dva tjedna da je netko spasi, pila je kišnicu i jela zrnje kukuruza koje je padalo u jamu.

Kineskinja se oporavlja nakon što je dva tjedna preživjela u jami, piše Reuters koji je o priči objavio i prilog.

Su Qixiu živa je izvučena iz jame u Kini nakon što je 16 dana provela zarobljena u njoj. Nesretnica je upala jamu kada je tražila divlje trave u provinciji Henan.

Dok je u agoniji čekala više od dva tjedna da je netko spasi, pila je kišnicu i jela zrnje kukuruza koje je padalo u jamu. Njezin suprug odmah je organizirao potragu kada je nestala, no pri kraju su već gubili nadu da će je pronaći živu.

– Nestala je 1. rujna i nismo je mogli naći. Organizirali smo desetak seljana koji su je svugdje tražili. Postavili smo i njezine fotografije, ali nismo je mogli naći. Na kraju, šesnaestog dana potrage, pronašli smo je u jami – rekao je njezin suprug Li Qunming. Su se sada oporavlja u bolnici, a kineski liječnici njezino preživljavanje opisuju kao čudo.

>>Snimka postala hit: Policajac riskirao život da spasi dječaka!

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?