ovisna o kocki

Časna ukrala 128.000 dolara pa sav novac prokockala

sestra
VL FOTO
06.11.2012.
u 10:21

Mary Anne Rapp optužena je da je ukrala 128.000 dolara iz dvije crkve u gradu Buffalu u američkoj saveznoj državi New Yorku, a novac je potrošila u kasinima

Časna sestra Mary Anne Rapp optužena je da je ukrala 128.000 dolara iz dvije crkve u gradu Buffalu u američkoj saveznoj državi New Yorku. Novac je navodno ukrala jer je bila ovisna o kockanju i trebao joj je da pokrije svoje kockarske dugove, piše CBS News.

–  2010. u crkve je došao novi župnik koji je naložio rutinsku reviziju. Revizijom su utvrđene neke nepravilnosti te je to prijavljeno lokalnom tužitelju – rekao je Kevin Keenan, glasnogovornik katoličke biskupije u Buffalu. Časna je optužena da je novac ukrala između 2006. i 2010. godine, dodao je.

Zbog krađe je dobila otkaz u travnju 2011. godine te je poslana na liječenje od ovisnosti. Vjeruje se da je ukradeni novac potrošila u kockarnicama.

>> VIDEO Ne ukradi! Zapovijed na koju se ova časna sestra oglušila

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?