Međugorje

Četrdeset tisuća mladih svjedočilo Gospinu ukazanju

Ukazanje
03.08.2012.
u 10:24

Mnoga pisma, slike I druge predmete u kojima su bile upisane njihove molitve, tisuće hodočasnika je stavljalo kraj kipa pred kojim se dogodilo ukazanje Gospe Kraljice mira

U četvrtak, 2. kolovoza Mirjana Dragićević-Soldo imala je svoje uobičajeno mjesečno Gospino ukazanje. Budući da se ukazanje poklopilo s održavanjem Međunarodnog međugorskog susreta mladih u Međugorju, ovom događaju kod Plavog križa na Podbrdu u Bijakovićima svjedočilo je više od 40 tisuća hodočasnika, među kojima najviše mladih.

Sestra Elvira


Već iza ponoći kolone hodočasnika su krenule put Plavog križa. Tri sata prije Mirjanina dolaska veliki prostor oko Plavog križa bio je ispunjen do posljednjeg mjesta. Do dolaska vidjelice nazočni su molili krunicu i pjevali Gospine pjesme. Mnoga pisma, slike i druge predmete u kojima su bili upisani njihovi životni zahtjevi i želje, hodočasnici su stavljali kraj Gospina kipa pred kojim se dogodilo ukazanje Gospe Kraljice mira. Nakon što je stigla vidjelica Mirjana, s ostalim hodočasnicima je do trenutka ukazanja molila i pjevala. Na ukazanju je bila i sestra Elvira utemeljiteljica Zajednice Cenacolo. A onda u 8:42 sati pjesma je utihnula. U tom trenutku oči vidjelice Mirjane bile su uperene samo u jednu točku na plavom nebu. Veliku tišinu remetilo je samo škljocanje brojnih fotoaparata. Hodočasnici su se sve više tiskali nastojavši vidjeti kako vidjelica Mirjana razgovara s Gospom. Ukazanje je trajalo do 8:47 sati, odnosno pet minuta. Nedugo nakon ukazanja, vidjelica Mirjana je izdiktirala poruku koju je u bilježnicu zapisao i pročitao nazočnim hodočasnicima vodič Miki Musa - Gospina poruka koju je ovom prigodom dala vidjelici Mirjani glasi: “Draga djeco. S vama sam i ne odustajem. Želim vas upoznati sa svojim Sinom. Želim svoju djecu sa sobom u vječnom životu. Želim da osjetite radost mira i da imate vječno spasenje. Molim se da prevladate ljudske slabosti. Molim svoga Sina da vam daruje čista srca. Draga moja djeco, samo čista srca znaju kako ponijeti križ, i znaju kako se žrtvovati za sve one grešnike koji su vrijeđali nebeskog Oca i koji Ga i danas vrijeđaju, a nisu Ga upoznali. Molim da spoznate svjetlost istinske vjere koja dolazi iz molitve čistih srca. Tada će svi oni koji su u vašoj blizini osjetiti ljubav moga Sina.

Blagoslov predmeta


Molite za one koje je moj Sin izabrao da vas vode na putu k spasenju. Neka vaša usta budu zatvorena za svaki sud. Hvala vam. Po riječima vidjelice Mirjane, Gospa je blagoslovila sve nazočne i sve nabožne predmete koje su donijeli za blagoslov.

Ključne riječi

Komentara 1

EN
EndemskaVrsta
21:59 03.08.2012.

Eto, ja vidio Elvisa u samoposluzi na Ravnicama - ali, fuck it, nemam medijske potpore, pa mi nitko ne vjeruje!!!

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?