napokon normalan

Charlie Sheen održao govor kojem se malo tko nadao

charlie sheen
reuters
19.09.2011.
u 10:34

Htio bih vam svima zaželjeti od srca sve najbolje, rekao je sinoć glumac bivšim kolegama i ekipi serije 'Dva i pol muškarca' na dodjeli nagrada Emmy.

Nakon što je mjesecima od sebe pravio budalu i dobio otkaz iz serije 'Dva i pol muškarca' u kojoj je glumio osam godina Charlie Sheen se napokon osvjestio, otrijeznio i vratio na pravi put. Barem se tako činilo sinoć kad je na dodjeli televizijskih nagrada Emmy održao govor od kojih su neki zamalo zanijemili.

Prije nego li je predao nagradu za najbolju glavnu mušku ulogu u humorističnoj seriji Sheen je olakšao dušu prd milijunskim auditorijem:

- Želio bih iskoristiti ovaj trenutak i reći što mi je na duši, počeo je vidno nervozan i dodao:

- Od srca vam želim sve najbolje u ovoj novoj sezoni. Proveli smo zajedno osam godina i znam da ćete nastaviti stvarati odličnu seriju, poručio je Charlie Sheen svojim bivšim kolegama iz serijala 'Dva i pol muškarca' u kojoj ga je zamijenio Ashton Kutcher.

Prilikom gostovanja u jednom TV showu proteklog tjdna Charlie j izjavio kako uistinu ne zna što se s njim događalo proteklih mjeseci.

- Bilo je to savršenstvo nesavršenstva. Rekao sam i napravio sam neke stvari koje su odjeknule u medijima, nisma se znao istrgnuti iz tog začaranog kruga.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije