kranjčar je znao

Cico: Dinamo neće biti vreća za napucavanje

\'sport...zagreb...23.05.2006. bec, pripremna utakmica hrvatske nogometne reprezentacije protiv austrije uoci sp u njemackoj, izbornik zlatko cico kranjcar,  foto: goran stanzl\'
Goran Stanzl/PIXSELL
19.08.2011.
u 08:02

Prije dva mjeseca Cico Kranjčar najavio je plave u LP-u!

Prije 13 godina Dinamo je prvi put okusio slasti Lige prvaka. Maestralnom 3:0 pobjedom protiv Celtica plavi su ušli u elitu. Trener je bio Zlatko Kranjčar, današnji izbornik Crne Gore

- Oduševljen sam, potvrdilo se ono što sam prije dva mjeseca i najavio: da je Dinamo sazrio za Ligu prvaka! Momčad je bila na visokoj razini, odigrali su odlično, baš onako kako svi želimo, kreativno i efikasno. Iako još nije sve gotovo, to je veliki korak prema Ligi prvaka i trebalo bi se dogoditi čudo da plavi ne uspiju - rekao je Kranjčar i posebno istaknuo sljedeće:

- Iznimno sam sretan zbog Jurčića! Svašta je pretrpio, nezasluženo je bio napadan, a i sad je dokazao da ima golemi trenerski potencijal. Sad je začepio usta svima koji ga optužuju da je defenzivac. Uostalom, čim neka momčad igra s rombom u veznom redu, to je ofenzivni sustav, ali neznalicama je to preteško shvatiti.

>> Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista u petak <<

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije