nije se žalila

Cimerica Pistoriusove djevojke: Reeva je bila jako sretna!

Oscar Pistorius (1)
Reuters/PIXSELL
27.02.2013.
u 08:43

Reeva Steenkamp nekoliko sati prije nego je ubijena poslala je poruku cimerici da neće dolaziti kući jer je prekasno da vozi

Reeva Steenkamp, djevojka atletičara Oscara Pistoriusa za čije je ubojstvo optužen, večer prije nego je ubijena poslala je svojoj cimerici poruku kako neće doći kući jer je prekasno da vozi.

Gina Myers, koja je dijelila dom sa Reevom u Johannesburgu, rekla je za Sky News da je to bila zadnja poruka koju je primila od svoje prijateljice. Dodala je kako je Pistoriusa upoznala kada je dolazio kod njih kući i da ga nije poznavala dobro, ali da joj se svidio.

– Bila je to normalna veza. Nije bilo nikakvih znakova za upozorenje. Reeva je bila sretna s njim. Jako sretna – ispričala je cimerica.

– Reeva nije bila osoba koja se stalno žali oko nečega ali znam da nikada ne bi bila u vezi s nekim, a da nije sretna. Njezin moto je bio biti sretna i nikada nervozna – dodala je.

>> Pistorius usmrtio Reevu jer je bila trudna s drugim?

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije