prognoza

Ćiro: Navijam za Argentinu, a sanjam klupu Liverpoola

Miroslav Ćiro Blažević
Jurica Galoić | Pixsell
Autori: vk/VLM, mš/VLM
15.06.2010.
u 11:32

Ćiro je okupljene novinare upozorio da nikako ne odu u kladionicu i stave kunu na tu kombinaciju jer je on, kako kaže, uvijek najlošiji prognozer.

Miroslav Blažević-Ćiro pojavio se danas nakon više mjeseci izbivanja na sjednici skupštine Grada Zagreba. Kako je istaknuo "skočio je malo do Skupštine jer je njegov klub koji trenutno vodi Shenhua iz Šangaja trenutno na pripremama u Mariboru".

"Trener svih trenera" vjeruje da će na Svjetskom nogometnog prvenstvu Argentina ponijeti titulu prvaka, a da su jedini koji bi Maradoni mogli pomrsiti račune Brazil i Nizozemska.

Ćiro je okupljene novinare upozorio da nikako ne odu u kladionicu i stave kunu na tu kombinaciju jer je on, kako kaže, uvijek najlošiji prognozer.

Rekao je da je njegov klub trenutno vodeći u kineskom prvenstvu i da će se voditi velika bitka sve do studenoga kada završava njihovo prvenstvo.

Najviše od svega čak i od silnih milijuna koje tamo zarađuje Ćiru veseli mogućnost da sjedne na klupu najvećeg od svih klubova - engleskog Liverpoola.

- E, tamo i mogu umrijeti, dodao je Ćiro.

Naime, vlasnik kluba kojeg Ćiro trenira je kineski tajkun Zhu Jun koji vodi intenzivne pregovore o kupnji nogometnog kluba Liverpool.

- Zhu Jun je već dobio jamstvo šangajske banke od 400 milijuna funti ali vlasnici Liverpoola sada traže 800 milijuna funti, istaknuo je. Ako se ta kombinacija odigra kako bi Ćiro htio kaže da je moguće da sjedne na klupu Liverpoola.

Njegov klub koji je trenutno na pripremama igrat će pripremne utakmice i  sa dva hrvatska kluba Rijekom i Hajdukom.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?