Trener svih trenera razmišlja o povlačenju?!

Ćiro: Ne vjerujem da ću preuzeti kinesku reprezentaciju

Ćiro Blažević
Goran Kovačić/Pixsell
24.11.2010.
u 11:06

Miroslav Blažević vratio se nedavno iz Kine, gdje je jednu sezonu vodio Shanghai Shenhuu. Za bosanskohercegovački portal Sarajevo-x.com izjavio je da se ne namjerava vraćati u Kinu niti preuzeti njihovu reprezentaciju

- Umorio sam se. Otkako sam došao iz Kine, ležim u krevetu. Liječim se od gripe. Mislio sam da je nemoguće da se čovjek može tako iscrpiti, ali prevario sam se. Organizam mi se još aklimatizira - kazao je Ćiro.

Na upit  hoće li  preuzeti kinesku reprezentaciju ili možda Hajduk, trener svih trenera  rekao je:

- Dobio sam ponudu iz Kine, ali ne vjerujem da ću je prihvatiti. A što se Hajduka tiče, ne bih o špekulacijama. Sa mnom nitko nije kontaktirao. Međutim, neki bi ljudi voljeli da se vratim u BiH. Ipak, u ovom trenutku razmišljam samo o odmoru.

Blažević se dotaknuo i prošlih kvalifikacija za SP, kada nije uspio kao izbornik odvesti Bosnu i Hercegovinu u JAR.

- Najbolnija je rana na mom srcu neodlazak BiH na afrički jug. Toliko sam želio da uspijemo, ali nažalost nismo. Iza sebe smo ostavili Tursku i Belgiju. Imali smo pravo za najveće ambicije - podvukao je Ćiro Blažević.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije