NESREĆA

Cisterna Vodovoda pregazila i usmrtila staricu s vrećicom

kamion
VL FOTO
30.12.2010.
u 18:00

Tragedija se dogodila oko 13.30 sati, kada je na nju je na neobilježenom pješačkom prijelazu naišlo specijalno teretno vozilo u vlasništvu poduzeća Vodovod Mostar

U razmaku od sat vremena dogodila su se dvije teške prometne nesreće u užem mostarskom području. Na žalost, jedna je imala i kobne posljedice. Izlazeći iz prehrambene trgovine s vrećom sitnih arikala u ruci i već na prvom koraku prema Ulici kralja Tomislava, na raskrižju u naselju Strijelčevina, smrtno je stradala Hatidža Sulejmanović, 64- godišnjakinja iz Mostara.

Tragedija se dogodila oko 13.30 sati, kada je na nju je na neobilježenom pješačkom prijelazu naišlo specijalno teretno vozilo u vlasništvu poduzeća Vodovod Mostar i pregazilo, a kojim je upravljao deset godina mlađi Zoran Karaula iz Mostara. Munjevitom je brzinom na mjesto nesreće stigla liječnička ekipa Hitne pomoći, ali nije bilo spasa za stariju pješakinju. Liječnik je mogao samo konstatirati smrt. Očevid na mjestu nesreće su izvršili dežurna županijska tužiteljica Valerija Tomić i prometni policajci.

- U tijeku je istraga oko uzroka. Naložila sam niz vještačenja koji bi trebali odgonetnuti razloge ove nesreće. Udar se zbio s desne prednje strane cisterne- kaže tužiteljica Tomić. Vozač je pušten nakon saslušanja. Svjedoci kažu da je nesreći pridonijelo i stablo koje je zaklonilo pogled. U drugom slučaju, kod Carinskog mosta, kamion je silovito udario u zadnji dio golfa, koji je potom udario na nogostupu parkirani automobil.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije