VELIKI KONCERT

Čoli razglas kao kod Madonne!

Zdravko Čolić
Vjeran Žganec Rogulja
04.07.2010.
u 10:49

Ovaj koncert biti će nešto što Sarajlije neće nikada zaboraviti, što potvrđuju i podaci o tehničkim potrebama za organiziranje ovog koncerta

Zdravko Čolić nakon više od 30 godina priredit će veliki koncert na stadionu Koševo, u svom rodnom gradu - Sarajevu, 31. srpnja s početkom u 21 sat.

Pripreme za koncert su odavno u tijeku, a u prilog informaciji da će ovaj koncert biti nešto što Sarajlije neće nikada zaboraviti govore i podaci o tehničkim potrebama za organiziranje ovog koncerta.

Kako ističu organizatori, specijalno za ovaj koncert na prostore Bosne i Hercegovine prvi put će biti dovezen razglas L-Acoustics na kojem rade svi svjetski izvođači poput Madonne, Aerosmitha, Rammsteina, Rage against the machine...

Produkcijski tim stiže sa 32 šlepera, a čine ga čak četiri produkcijske kuće. Specijalno za ovu prigodu, zasigurno i veliki glazbeni spektakl, koristit će se najveći roof u Europi te je također neophodno osigurati i agregate od 2 megavata, 320 metara četvornih - led ekrana, a postolje pozornice će biti 46 metara širine. Koristit će se i 36 space gunova, koji će biti dovezeni iz Njemačke, snage 7 kw. Ulaznice od 10, 12 i 15 KM prodavat će se već od petka, 9. srpnja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije