Još jedan hrvatski branitelj digao ruku na sebe

Anzelmo Vučić iz Gromiljaka izvršio samoubojstvo

16.09.2021.
u 15:19

Anzelmo Vučić (1973.) noću sa srijede na červrtak je u svojoj obiteljskoj kući u Gromiljaku izvršio samoubojstvo vješanjem. Ovu tužnu vijest potvrdili su nam članovi njegove obitelji.  48-godišnji Anzelmo Vučić hrvatski je branitelj koji je poput mnogih obolio od  postraumatskog stresnog poremećaja, PTSP-a. U posljednje vrijeme povukao se i rijetko je izlazio.  Digavši ruku na sebe potvrdio je još jednom da je PTSP ozbiljna bolest koja   svakodnevno odnosi živote. Anzelmov otac invalid je Domovinskog rata, brat Goran ubijen je u rujnu 2008. godine te je njegova smrt samo jedna u nizu tragedija koje su pogodile ovu obitelj.
 

Smrt Anzelma Vučića članovi njegove obitelji prijavili su Policijskoj stanici Kiseljak, čiji su djelatnici  obavili očevid, potvrdio nam je glasnogovornik MUP-a Srednjobosanske županije Hasan Hodžić.

"U četvrtak oko deset sati Policijskoj stanici Kiseljak prijavljeno je da je jedna osoba u naselju Gromiljak izvršila samoubojstvo vješanjem. Djelatnici PS Kiseljak izašli su na mjesto događaja te o slučaju izvijestili Županijsko tužiteljstvo u Travniku", pojasnio nam je Hodžić detalje uobičajene procedure nakon prijave  samoubojstva. 

Pokop Anzelma Vučića je u petak na katoličkom groblju Podmrakovi u 16 sati

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije