Stravična nesreća

Auto se otkotrljalo u provaliju, tri prijatelja poginula

pogibija
Kurir
15.09.2015.
u 11:00

Trojica prijatelja Elmedin Tutić (17), Faris Šemsović (20) i Mervan Džanković (21) poginuli su u stravičnoj prometnoj nesreći koja se u nedjelju, petnaest minuta prije ponoći, dogodila na putu Novi Pazar - Ribariće, kad je „mercedes“ u kojem su bili sletio s mosta i upao u provaliju.

Za život dvojice njihovih prijatelja, vozača „mercedesa“ Almira Hajrovića (21) i Alema Smajovića (23) liječnici se još uvijek bore. Zbog sumnje da je izazvao sudar uhićen je državljanin Crne Gore Enis Kajević (39), koji je bio za volanom „golfa“.

Kako tvrde svjedoci „golf“ je velikom brzinom, prilikom nepropisnog pretjecanja, udario u „mercedes“ i praktično ga izgurao s puta. Prema izjavama očevidaca tragediji je prethodila utrka dva automobila iz pravca Novog Pazara ka Ribarićima.
- Uzroci nesreće se još uvijek utvrđuju, ali je najvjerojatnije riječ o neprilagođenoj brzini s obzirom na uvjete na putu, kao i o nepropisnom pretjecanju - izjavio je za Kurir glasnogovornik Osnovnog tužiteljstva u Novom Pazaru Jovan Milanović.

Neslužbeno, vozač „golfa“ Enis Kajević, u mjestu Kruševački most, na samom mostu udario je u „mercedes“, koji je izletio s puta, probio zaštitnu ogradu i otkotrljao se u provaliju duboku 30 metara! Drugi automobil ostao je u krajnjoj desnoj traci.
- Vozaču „golfa“ određeno je zadržavanje do 48 sati i on bi danas trebao biti priveden na saslušanje u Osnovno tužiteljstvo. Nije ozlijeđen, a u krvi nije imao alkohola. S njim u automobilu bila je i Mirjana A. (24), koja je lakše ozlijeđena - kaže Milanović za Kurir.

Za volanom „mercedesa“ najvjerojatnije je bio teško ozlijeđeni Almir Hajrović, koji je transportiran u Klinički centar u Kragujevcu. Alen Smajović nalazi se u novopazarskoj bolnici.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije