Strava kod Okučana

Autom podletjeli pod kamion, cijela obitelj završila u bolnici

19.07.2020.
u 10:03

Dežurni kirurg novogradiške bolnice potvrdio je da su otac i majka iz automobila teško ozlijeđeni. Dvoje djece je lakše ozlijeđeno. Oni su se rano jutros automobilom zabili u kamion na autocesti A3 

U teškoj prometnoj nesreći na autocesti A3 u nedjelju ujutro ozlijeđeno je više ljudi. 

Prema neslužbenim informacijama, automobil francuskih registracija podletio je pod kamion srbijanskih registracija na autocesti, između čvorova Novska i Okučani, u smjeru Lipovca. 

- Nešto prije 7 sati zaprimili smo ozlijeđene iz prometne nesreće, u kojoj je za sada utvrđeno da je dvoje teško ozlijeđenih, a radi se o ocu i majci. Dvoje malodobne djece zadobilo je lakše ozljede. Oni su zbrinuti, pružena im je adekvatna pomoć, ali smo ih zbog djece zadržali na promatranju u bolnici - rekao je za 24sata.hr dr. Darko Kikić, dežurni kirurg novogradiške bolnice. 

U intervenciji su sudjelovali i vatrogasci iz Okučana kako bi odvojili smrskani automobil od kamiona, a potom i izvukli ozlijeđenu obitelj iz vozila.

Očevid je u tijeku, a u smjeru Lipovca vozi se otežano jednim trakom uz ograničenje brzine. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije