HOROR

Babić uz pomoć supruge silovao žene zajedno s dvojicom sinova

babic
Foto: agencije
07.02.2014.
u 09:29

Monstruozna obitelj osuđena je na kazne zatvora, a otac Milan Babić na doživotnu robiju

Britanac Milan Babić (53), podrijetlom s prostora bivše Jugoslavije, osuđen je na doživotnu kaznu zatvora jer je u proteklih 30 godina silovao čak 22 žene, a seksualno napastovao njih 13.

Djeci 11 godina zatvora

Njegova dva sina Mathuea (23) i Mikorleea (17), koja su mu u ovom monstruoznom zločinu pomagala, osuđeni su zbog silovanja, mučenja i zastrašivanja, na osam, odnosno na tri godine zatvora. U britanskom gradiću Staffordshireu osuđena je i Milanova supruga Deborah (51) koja je dobila pet godina zatvora jer je žrtvama svog muža prijetila da će ih zaklati ako se ikad usude prijaviti silovanje. Deborah je puna dva mjeseca poslije prvih prijetnji i poziva nastavila pokušaje kako bi spriječila da njen muž Milan završi u zatvoru, pa je umjesto prijetnji pojedinim žrtvama čak nudila i darove da odustanu od tužbe. Na suđenju su se mogle čuti i prijetnje s kojima se Deborah služila kako bi spriječila da joj muž završi iza rešetaka. “Ako on ( Milan Babić) ode u zatvor, vi ćete biti mrtvi”, izjavila je Deborah jednoj žrtvi, a o njenim prijetnjama posvjedočilo je nekoliko žrtava koje su rekle da su prijetnje stizale noću, a jedan od svjedoka je čak snimio poruke. Iako je njezin odvjetnik tvrdio da je Deborah nevina, sudac David Fletcher je u završnim riječima osporio navode obrane i rekao da su njene prijetnje imale razarajući učinak na žrtve i svjedoke.

Silovao ih i snimao

Sve svoje žrtve Babić je namamljivao u kuću, ošamutio, stavljao povez preko očiju i silovao ih. Neka od zlostavljanja je čak snimao i kamerom, a nakon njega to su činili i njegovi sinovi koje je nagovarao da čine isto što i on. Žrtve silovanja sa suzama u očima opisivale su strahote koje su proživjele dok su se članovi monstruozne obitelji iživljavali nad njihovim tijelima. Mnogi su šokirani što je toliko godina prošlo i što je toliko nevinih djevojaka stradalo dok se nije stalo u kraj monstruoznim postupcima ove obitelji - javlja Daily Mail.

Ključne riječi

Komentara 1

JA
ja1970
08:43 12.02.2014.

ovima netreba zatvor šteta za državu nj treba odma smaknuti

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije