u naselju Ribić

Bihać: ​Migranti napali djevojku

migranti
08.10.2019.
u 20:15

Pakistanca je prijavila djevojka iz Bihaća navodeći da je 6. listopada oko 19 sati u naselju Ribić na ulici, uhvatio za ruku obraćajući joj se na nerazumljivom jeziku, dok je drugi migrant u ruci držao nož.

U izvještaju Ministarstva unutarnjih poslova Unsko-sanske županije od 6. listopada navedeno je da je uhićen migrant, Pakistanac (25) zbog napada na djevojku u Bihaću.

On je priveden zbog sumnje da je napao djevojku u naselju Ribić, prenosi Dnevni avaz.

Komentara 1

CR
CROLINDA
08:37 09.10.2019.

ovaj sada slučaj u Trebinju - to nije ubojstvo nego samoobrana svakome dopuštena i po Božjem i po ljudskom zakonu i moralu - a šta je čovjek trebao - ustupit im kuću, dat im pušku da ga teroriziraju i ubiju u vlastitoj kući, možda im dat ženu i kćeri da se malo zabave - a komentatori koji uspoređuju sa ovima naše ponizne ratne izbjeglice mogu samo reći da je to neusporedivo- naši nisu bili pretežno vojnosposobni muškarci, nisu išli na Istok nego u kulturološki i vjerski slične zemlje te tamo nisu plaćali gostoprimstvo mašući mačetama po ulici i uzvikujući pritom "Hvaljen Isus", nisu namjerno gazili kamionima ljude, gurali ljude pod tračnice u metrou itd itd.... i nisu prelazili granice tuđe države nasilno i nelegalno, kamenjem gađali policiju a puni džepovi novaca i markirana odjeća na njima - jednoga u TV-reportaži pita novinar otkud mu 20 tisuća eura da ponese sa sobom a on kaže prodao kuću u Siriji - pa to je ista mogućnost da u Hirošimi nakon atomske ili u napadnutom Vukovaru prodate nekome kuću - tko bi to vam je kupio - i kome ste ostavili žene starčad i djecu ako ste vi vojnosposobni svi pobjegli- umjesto da brane svoje oni napadaju tuđe po Europi - najviše ih je iz nezaraćenih zemalja a čak i ako nisu izbjeglice nego samo migranti previše ih je - to je najezda - izrežirana seoba naroda sa zlim ciljem - i to s više nego jasnim ponašanjem da se niti nemaju namjeru prilagoditi niti poštivati zakone i civilizacijske norme nego da žele jednog dana silom zauzeti i pokoriti

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije