Teška prometna nesreća u Čapljini, još dvoje teško ozlijeđeno

BMW-om probio zid trgovine i smrtno stradao

capljina
Foto: Foto: Večernji list
14.07.2014.
u 11:25

Udarac bio tako jak da su vlasnici trgovine mislili da im je netko bacio bombu

“Odjeknulo je tako jako da smo u prvi tren pomislili kako je netko bacio bombu.Kada smo se pribrali i izašli vani, imali smo što i vidjeti. Ovo je strašno. Ne smijemo ni pomisliti što bi bilo da se to dogodilo malo ranije i da je netko bio ispred ili u trgovini. Ostali smo svi u šoku kada smo vidjeli ovo smrskano vozilo kako je probilo zid kuće i trgovine te još izbilo i betonsku gredu”, u šoku su jučer ujutro bili vlasnici trgovine “DBD-Co” u čapljinskom naselju Modrič u koju se jučer ujutro, dva sata iza ponoći, velikom brzinom zabilo vozilo marke BMW(reg.oznake 009-A-452) kojim je upravljao 25-godišnji Marko Bošković iz Tasovčića kod Čapljine.

Vozilo probilo zid

Tuga i nevjerica vladaju među građanima naselja Modrič, ali i čitave Čapljine. U toj stravičnoj prometnoj nesreći smrtno je stradao vozač Marko Bošković dok su teško ozlijeđeni suputnici iz vozila 16-godišnji I. V. i 28-godišnji Boris Obad. Šokantni prizori potpuno smrskanog automobila od kojeg nije ostalo ništa i koje je probilo zid kuće i trgovine mnoge su ostavili bez daha, a kako doznajemo, ozlijeđeni malodobni I. V. u dosta je teškom stanju s teškim ozljedama glave i po cijelom tijelu tako da se liječnici bore da spase njegov mladi život. Dok je Večernji list razgovarao s vlasnicima trgovine na mjesto nesreće dolazili su i drugi mještani Modriča i Muminovače te ostajali zgroženi i šokirani onim što su vidjeli na mjestu događaja. Iz Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije smo doznali kako se automobil marke BMW kretao magistralnom cestom M-6 iz pravca Čapljine k Stocu i da je vozač u jednom trenutku pri očito velikoj brzini izgubio nadzor nad upravljačem pa je vozilo sletjelo s ceste i prešlo nekih pedesetak metara travnate površine i na kraju se lijevom bočnom stranom strahovito zabilo u kuću i trgovinu.

U vozilu je nekoliko minuta prije ove tragedije, kako doznajemo, bio i još jedan mladić, ali je on izašao u Tasovčićima i tako se, eto, spasio teškog stradanja ili ne daj Bože i pogibije. Uz inspektore Policijske uprave Čapljina očevid je obavila dežurna županijska tužiteljica Sabina Beganović.

Ključne riječi

Komentara 1

EP
epulon
21:53 14.07.2014.

25 godišnji mladić u BMW-u... Još se jednom nažalost pokazalo kao ubojita kombinacija. Sućut obitelji.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije