Krvavi obračun

Bosanac ubijen, a dvojica ranjena za pljačke u Australiji

nož
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
08.01.2015.
u 09:26

Sarajlija Emir Mešanović (19) ubijen je u predgrađu australskog grada Brisbane, a dvojica njegovih vršnjaka ozlijeđena. Kako tvrdi policija, preksinoć oko 21.30 sati u Benaud ulici u naselju MacGregor tri osobe su se sukobile u blizini benzinske crpke, a među njima bio je i 19-godišnji Mešanović koji je ubijen nožem.

Nejasni motivi

Dvojica su zadobila ubodne rane, dok je policija, prateći krvavi trag, beživotno tijelo Mešanovića pronašla 400 metara dalje. Kobno je izboden po grudima i nije mu bilo spasa. Kako prenosi Abc.net.au, prethodno se odigrao pokušaj pljačke na benzinskoj, a policija tek utvrđuje uloge sudionika ovog tragičnog sukoba. Sumnja se da su uljezi pobjegli. - Pokušavamo utvrditi jesu li sudionici u ovom događaju poznavali jedni druge. Za sada ništa ne upućuje na to - kazao je detektiv Tony Duncan koji radi na ovom slučaju. Oružje koje je korišteno u sukobu pronađeno je u kući jednog od sudionika krvavog sukoba. Kod svih ozlijeđenih rane su nanesene nožem.

Nožem u vrat

- Dvojica su mladića odvezena u bolnicu, jedan s lakšim, drugi s težim ozljedama vrata, ali su obojica u stabilnom stanju - potvrdio je inspektor Rob Graham. Prema kazivanju Bosanaca koji žive u Brisbaneu i koji su poznavali ubijenog mladića Emira Mešanovića, svi su u šoku nakon nemilog događaja. Mešanović je trenirao nogomet i igrao za NK Mladost iz Brisbanea koji se natjecao u nižim ligama. Uprava kluba i igrači su također u nevjerici zbog smrti njihovog suigrača.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije