banja luka

Braći Ćulum oduzeta dva Lamborghinija i Ferrari

nezavisne novine
11.05.2019.
u 12:07

Juče su u Banja Luci uočena tri skupocjena automobila stranih registarskih tablica, koja su se kretala u koloni, a policija je utvrdila da vozila koriste braća Ćulum iz Sanskog Mosta. Radi se o dva Lamborghinija i jednom Ferrariju.

Kako neslužbeno doznaju Nezavisne novine u automobilima su se nalazili Armin Ćulum, Nermin Ćulum, Salešević Velid i dvije djevojke.

Sva tri automobila i osobe koje su se u njima nalazile su provedene u PU Banja Luka.

Za jednu od djevojaka utvrđeno je da je državljanin Slovenije, a da nije ispoštivala procedure za boravak stranaca, pa su joj oduzete putne isprave i bit će udaljena iz zemlje. Radnici Uprave za neizravno oporezivanje su uručili jednom od njih nalog zbog carinskog prekršaja.

O svemu je obaviješten dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka, te sudac za prethodni postupak Osnovnog suda Banja Luka i uz njihovu suglasnost privremeno su oduzeta vozila kako bi se utvrdilo porijeklo istih i valjanost dokumentacije.

Privedena petorka je noćas puštena iz prostorija PU Banja Luka. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije